Markeren

textiel markeren

Herkenbaarheid van je textiel...heel belangrijk.

Sinds 2010 heeft Solana voor de identificatie van kledingstukken een samenwerking met de firma Polymark.

Polymark is een firma gespecialiseerd in het vervaardigen van labels, transfers en emblemen voor het permanent identificeren van kledij in ziekenhuizen, bedrijven, rusthuizen en wasserijen.

Transfers
De Polymark heatseal transfers in levendige kleuren en met heel veel detail vormen één geheel met de stof en versterken uw bedrijfsimago op beschermkleding, bedrijfskleding, vrijetijdskleding, reflecterende kleding en op bijna elk ander textiel.

Polymark transfers zijn breed inzetbaar: van huishoudelijke was tot 95°C was en chemisch reinigen. Wij komen ook tegemoet aan de vraag van onze klanten naar specifiek technische producten en leveren conform EN-normen, reflectie transfers, stretch transfers, antistatische transfers, vlamvertragende transfers en mogelijks andere specialiteiten.

Emblemen
Van eenvoudige logo's & naamemblemen tot heatseal emblemen met fotografische details in vrijwel elke vorm of van traditionele tot volvlak borduuremblemen, telkens vinden wij de gepaste formule. 

Polymark emblemen zijn breed inzetbaar: van huishoudelijke was tot 95°C was en chemisch reinigen. De meeste emblemen zijn heatseal emblemen maar kunnen ook worden opgestikt

Wij leveren ook technische varianten o.m. hi-vis, reflectie en vlamvertragende emblemen 

Tapes & labels
Heatseal tapes en labels voor identifcatie op textiel, o.m. voor naamlabels, barcodes of andere bedrijfsinformatie. Sinds vele jaren is Polymark leverancier van wasbare labels aan wasserijen en zorginstellingen en nog steeds wordt het gamma verder ontwikkeld en aangepast aan de nieuwste technologieën en evoluerende markt.

Heatseal persen
Om een zo sterk mogelijke hechting van uw emblemen en labels op het textiel te bekomen is het gebruik van correct seal materiaal essentieel. In functie van het gebruikte embleem en de te bedrukken stof zijn temperatuur, druk en persduur belangrijk om de juiste heatseal pers te kiezen.

Graag meer informatie over onze markeren neem gerust contact met ons op.