Technisch textiel op zijn best!

Gespecialiseerd in technisch textiel

Sinds haar oprichting in 1950 heeft Solana zich gespecialiseerd in technisch textiel. 
In ons eigen atelier confectioneren wij filterdoeken en machine bekledingen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Hiervoor werken we samen met de beste weefselproducenten.
Een constante kwaliteit wordt hierdoor verzekerd. 

Kwaliteit, vakkennis, klantgerichte confectie en een snelle service vormen de voornaamste troeven van ons bedrijf. 
Wij komen graag bij u langs om uw specifieke toepassing te bespreken.

Ontdek ons nieuw assortiment wax voor de mangel


Met ons nieuw assortiment wax voor mangel maken wij ons klaar voor de mangel van de toekomst.
Deze eist steeds meer, betere smering, reiniging, hoge temperaturen, hoge snelheden.... Maar ook veranderende wasprocessen zoals minder water, andere chemie.

Hiervoor hebben we onze handen in elkaar geslagen met onze chemie partners. Onze nieuwe reeks mangelwax "Made in Germany" met uitzonderlijke kwaliteit/prijsverhouding.

Ik wil een staal!

Over ons

Gedreven door onze passie voor textiel en wetenschap, streven we ernaar om producten te ontwikkelen die voor optimalisatie en toegevoegde waarden zorgen voor onze eindgebruikers. In onze zoektocht naar de perfecte producten voor elke specifieke klant en elk specifiek gebruik, respecteren we mens en natuur. 
Met 70 jaar ervaring in technisch textiel hebben wij een bedrijf opgebouwd met een solide basis die tegemoetkomt aan de behoeften van onze klanten.
Wij blijven klantgericht en investeren om het best mogelijke niveau van service aan onze klanten te bieden.

Waarom Solana?

Kwaliteit is het credo van SOLANA, op alle fronten staat dit daarbij centraal. Dit houdt in dat we iedere klant de beste kwaliteit en ervaring willen bieden. SOLANA wil voor de klant de eerste keus zijn, voor medewerkers een aantrekkelijke werkgever. Dit alles zodat we samen met onze klanten kunnen groeien.

We zijn specialisten in wat we doen. Wij richten ons op de behoeften van onze klanten, en streven naar het leveren van een 'best in class' aanpak op het gebied van technisch textiel en service.