Markeren van textiel

textiel markeren

Herkenbaarheid van je textiel...heel belangrijk.

of je nu spreekt over Transfers of Tapes & labels

Transfers
Heatseal transfers in levendige kleuren en met heel veel detail vormen één geheel met de stof en versterken uw bedrijfsimago op beschermkleding, bedrijfskleding, vrijetijdskleding, reflecterende kleding en op bijna elk ander textiel.

Transfers zijn breed inzetbaar: van huishoudelijke was tot 95°C was en chemisch reinigen. Wij komen ook tegemoet aan de vraag van onze klanten naar specifiek technische producten en leveren conform EN-normen, reflectie transfers, stretch transfers, antistatische transfers, vlamvertragende transfers en mogelijks andere specialiteiten.

Tapes & labels
Tapes en labels voor identificatie op textiel, o.m. voor naamlabels, barcodes of andere bedrijfsinformatie. Sinds vele jaren zijn we leverancier van wasbare labels aan wasserijen en zorginstellingen en nog steeds wordt het gamma verder ontwikkeld en aangepast aan de nieuwste technologieën en evoluerende markt.

We onderscheiden deze tapes & labels in permanent en tijdelijk markeren. Waar permanent vooral ingezet wordt bij bedrijfskleding, kleding voor zorgcentrum en of rusthuizen. Tijdelijk markeren wordt dan meer gebruikt voor particuliere was te labelen in de wasserij, zonder dat de klant het merkt!

Heatseal persen
Om een zo sterk mogelijke hechting van uw emblemen en labels op het textiel te bekomen is het gebruik van correct seal materiaal essentieel. In functie van het gebruikte embleem en de te bedrukken stof zijn temperatuur, druk en persduur belangrijk om de juiste heatseal pers te kiezen.


tijdelijk merksysteem

Merken met de Y-151: snel- geen sorteerfoutenminder sorteerwerk.
Gekleurde merkjes maken het sorteren gemakkelijk. Shirts bijv. kunnen na reiniging direct op de juiste plek worden verzameld.
De opdruk is duidelijk, de labels hechten uitstekend maar zijn ook eenvoudig te verwijderen na reiniging, zonder het gebruik van oplosmiddelen.

De labellengte past zich aan het aantal geprinte karakters aan.

Vraag een demonstratie aan via het contactformulier

tijdelijk markeren wasserij

thermische persDe heatsealpers HS-21 SQR is zeer eenvoudig te bedienen en uiterst voordelig. Stekker in het stopcontact en u kunt meteen aan de slag. De HS-21SQR is een handbediende veelzijdige patchmachine. De productiviteit zal toenemen door de twee perskussens.
 • handbediend
 • tafelmodel
 • elektronische temperatuur en tijdsregeling
 • grote ruimte tussen persschoen en rubberkussen
 • vierkant persoppervlak met rubberkussen 12 x 12 cm
 • verwisselbaar rubberkussen in diverse maten te verkrijgen
 • uitgevoerd met een energiebesparend verwarmingselement
 • terwijl aan de ene kant de pers een label bevestigt wordt, kan aan de andere kant een volgend kledingstuk voorbereid worden, aanzienlijke tijdsbesparing
 • instelbare druk
 • dagteller en totaalteller
 • Europese Norm CE

* Dit zijn enkele voorbeelden van toestellen, vraag naar de mogelijkheden die passen bij uw toepassing.