Markeren van textiel

textiel markeren

Herkenbaarheid van je textiel...heel belangrijk.

of je nu spreekt over Transfers of Tapes & labels


Transfers

Heatseal transfers in levendige kleuren en met heel veel detail vormen één geheel met de stof en versterken uw bedrijfsimago op beschermkleding, bedrijfskleding, vrijetijdskleding, reflecterende kleding en op bijna elk ander textiel.

Transfers zijn breed inzetbaar: van huishoudelijke was tot 95°C was en chemisch reinigen. Wij komen ook tegemoet aan de vraag van onze klanten naar specifiek technische producten en leveren conform EN-normen, reflectie transfers, stretch transfers, antistatische transfers, vlamvertragende transfers en mogelijks andere specialiteiten.

trancefer

Labels

Tapes & labels

Tapes en labels voor identificatie op textiel, o.m. voor naamlabels, barcodes of andere bedrijfsinformatie. Sinds vele jaren zijn we leverancier van wasbare labels aan wasserijen en zorginstellingen en nog steeds wordt het gamma verder ontwikkeld en aangepast aan de nieuwste technologieën en evoluerende markt.

We onderscheiden deze tapes & labels in permanent en tijdelijk markeren. Waar permanent vooral ingezet wordt bij bedrijfskleding, kleding voor zorgcentrum en of rusthuizen. Tijdelijk markeren wordt dan meer gebruikt voor particuliere was te labelen in de wasserij, zonder dat de klant het merkt!

tijdelijk merksysteem

Merken met de Y-151: snel- geen sorteerfouten-minder sorteerwerk.
Gekleurde merkjes maken het sorteren gemakkelijk. Shirts bijv. kunnen na reiniging direct op de juiste plek worden verzameld.
De opdruk is duidelijk, de labels hechten uitstekend maar zijn ook eenvoudig te verwijderen na reiniging, zonder het gebruik van oplosmiddelen.

De labellengte past zich aan het aantal geprinte karakters aan.tijdelijk markeren wasserij

Heatseal persen

Themische persen
Om een zo sterk mogelijke hechting van uw emblemen en labels op het textiel te bekomen is het gebruik van correct seal materiaal essentieel. In functie van het gebruikte embleem en de te bedrukken stof zijn temperatuur, druk en persduur belangrijk om de juiste heatseal pers te kiezen.

* Dit zijn enkele voorbeelden van toestellen, vraag naar de mogelijkheden die passen bij uw toepassing.